Hieronder ziet u berichten van personen die op de minicamping te gast zijn geweest. Als ook u uw ervaring wilt delen met andere personen, dan kunt u uw bericht hier in het gastenboek achterlaten.

Gerald en corine 08 August 2008

leuk deze site! we zijn geen verstokte kampeerders, maar zo zou je er zin in krijgen! wij wensen jullie heel veel succes met jullie onderneming. aan jullie enthousiasme zal het niet liggen.

Esmee 08 August 2008

Hup, pap! Zet hem op! De camping is al heel mooi , nog even zweten en dan gaan we open! Hier alvast een dikke kus!

Aukeline & Mark 07 August 2008

De site is in ieder geval al prachtig geworden! Het woongedeelte van jullie boerderij was ook al heel erg mooi, dus de camping en het gastengedeelte zullen ook wel dik in orde zijn! Groeten, Mark & Aukeline Kremer

Erik-Jan 02 August 2008

Nog 2 weken voor opening, wat een verschil met een jaar geleden. Het kost heel wat zweet en flink wat blaren, maar dan heb je ook wel wat. Het resultaat mag er zeker wezen. Keep up the good work

Sander 31 July 2008

Naast een mooie camping, nu ook een mooie site. We wensen jullie veel succes!

Daniël 19 July 2008

We zijn er maar druk mee, maar het wordt wél mooi!

Over ons

Wij zijn Daniël en Tineke te Vaarwerk en sinds 2007 wonen wij met veel plezier in onze verbouwde woonboerderij in de Kuinderpolder. We hebben bij het opzetten van de camping en onze B&B met veel liefde gebruik gemaakt van onze eigen ervaringen. We heten u van harte welkom!

Minicamping SchoterErf

Worstsloot 1
8374 EV KUINRE

+31(0) 527 2315 26