We hebben in 2021 onze B&B geopend en we zijn erg blij met het eindresultaat: drie ruime en sfeervol ingerichte kamers met alle drie hun eigen sfeer en uitstraling. De kamers bevinden zich op de eerste etage en hebben alle drie een eigen badkamer.

Op de begane grond bevinden zich de receptie, onze ruime ontbijtzaal met terras, de sportruimte en de sauna.

Bekijk de video op YouTube

Bekijk hieronder de kamers die wij aanbieden

  Kamer "Edelhert" Kamer "Suydersee" Kamer "Veenhuus"
Aantal personen 2 personen 2 personen 2 personen
Oppervlakte 40 m2 30 m2 30 m2
Uitzicht Landerijen, ondergaande zon Camping Camping
Koffie- en theefaciliteiten
Televisie
WiFi
Badjassen
Föhn
Bekijk hier de tarieven

Kamer "Edelhert"

Comfort PLUS

Een extra ruime kamer van ongeveer 40 m2. Deze ‘blauwe kamer’ heeft twee grote vensters, waardoor u een prachtig uitzicht heeft over de Friese landerijen. De kamer beschikt over een eigen zeer ruime badkamer voorzien van inloopdouche en toilet.

Reserveer nu Bekijk de fotogalerij

Geniet naast het gebruik van onze luxe kamers ook van bijvoorbeeld onze sauna. Hier kunt u even helemaal ontspannen.

Kamer "Veenhuus"

Comfort

Deze kamer ademt de rust en nostalgie van het prachtige natuurgebied ‘De Weerribben’. Vroeger werd hier turf gewonnen en dat zie je in nog altijd terug in het landschap. Deze kamer is ongeveer 30 m2 en heeft een sfeervolle eigen badkamer.

Naast uw eigen kamer kunt u ook gebruik maken van een gezamelijke ontbijtruimte en een heerlijk terras, waar u over de uitgestrekte landerijen uitzicht heeft op de ondergaande zon.

Kamer "Suydersee"

Comfort

Een gezellige, ruime kamer in de sfeer van de plek waar onze B&B staat: op het strand van de voormalige Suydersee. De kamer is ongeveer 30 m2 en heeft een eigen badkamer.

Er is hier zoveel te zien en te ontdekken: u kunt uitstapjes maken naar idyllische Suyderseedorpjes als Blokzijl en Lemmer, of een bezoek brengen aan het wereldberoemde Giethoorn, of lekker gaan fietsen of varen door de Weerribben, of…. U ziet het, teveel om op te noemen. Dus of u nu gaat voor een weekendje weg, of een volledige vakantie, in onze B&B kunt u echt even tot rust komen.

Huisdieren zijn in onze B&B niet toegestaan.