Hieronder ziet u berichten van personen die op de minicamping te gast zijn geweest. Als ook u uw ervaring wilt delen met andere personen, dan kunt u uw bericht hier in het gastenboek achterlaten.

Fam buter 14 June 2011

Wij hebben met Hemelvaart een paar dagen op de camping gestaan. Mooie rustige camping. De kinderen waren erg enthousiast over de gezellige kampvuur. En ook over de dieren op de camping, pauw,en konijnen, kippen en vogeltjes. Ook de trampoline was erg in trek. Verder is de omgeving de moeite waard om lekker te vissen, fietsen wandelen enz.

Lia 13 June 2011

Hallo Daniël en Tineke We hebben genoten op julie camping alles heerlijk schoon en netjes! En we waren blij verrast dat er in de omgeving zoveel te doen was. Zowel met de fiets als met de auto waren er mogelijkheden te over. Echt een aanrader voor de kampeerder. Hartelijke groeten en wie weet: Tot Ziens.

Elly en peter 29 May 2011

hallo Daniel en Tineke, We hebben genoten bij jullie op de camping.Alles even schoon, echt een compliment waard. Ook jullie gastvrijheid was super. We komen zeker weten nog een keer terug

Esmee te Vaarwerk 11 November 2010

Hallo Daniël en Tineke, Wat een mooie camping hebben jullie, jammer dat de temperatuur nu daalt en de camping gesloten is. Groeten Esmee te Vaarwerk

Alie en Jan Rademaker 06 September 2010

Beste Daniel en Tineke, Wij hebben van Hemelvaartdag tot na de Pinksteren op jullie mooie camping gestaan. Het is een leuke camping met keurig en schoon sanitair. Wat de omgeving betreft, die is prachtig. Het weidse polderland op de grens van het oude land, met Lemmer vlakbij en Iets verder weg, de weerribben. Ook Emmeloord is een bezoekje waard. Bovendien in het bos, wat vlakbij de camping is, kun je heerlijk fietsen en of wandelen. Veel succes

Annie en Leo Kuijpers 21 August 2010

Beste Daniel en Tineke, Wij waren op jullie mooie en jonge camping van 10 t/m 23 juli 2010. Het deed ons goed dat wij zelf een plaatsje uit konden zoeken. Nu trof het dat het net deze periode prachtig weer was. Ook onze vragen werden meteen en prettig beantwoord zoals de vraag, of er mogelijk heden waren om het voetbal te kijken, de halve finale konden wij opo jullie voorspraak bij de ”eigen wijze“ kijken. De finale konden wij gezellig met de andere gasten en jullie familieleden op groot scherm kijken in de fietsen loods keurig geregeld en versierd door jullie. Dat de finale verloren ging voor onze oranje boys kon de pret niet drukken. Verder kunnen jullie terecht trots zijn op het prachtige toilet gebouw. Van de camping af is het prachtig fietsen dit omdat het vlakbij een knooppunt is en een mooie omgeving op het 3 provinciën punt. Wij zullen zeker jullie camping aanbevelen, en wie weet tot ziens. Groetjes Leo en Annie Kuijpers Berghem [Noord Brabant]

Fam. Wierenga 16 August 2010

Leuke camping met prima sanitair! Gelegen in een weids polder omgeving leuk voor zowel jong als oud. Leuke uitstapjes naar het Kuinderbos, het stadje Lemmer en de weerribben Wij hebben een leuke week gehad en voor herhaling vatbaar.

Frank en Marianne 15 July 2010

een kleine rustige camping met 10 plaatsen rondom een weiland met beschutting aan de noord-westkant en een doorkijk aan de zuidkant. Het sanitair is goed, ruim voldoende en schoon. De ontvangst is vriendelijk. De ligging is zeer centraal: de Weerribben, het Slotermeer, het Tjeukermeer, Schokland, Urk, Gaasterland en veel prachtige dorpen liggen binnen handbereik. Aan te bevelen als je van rust, stilte en ruimte houdt.

Familie slaghout 03 September 2009

wij hebben erg genoten van deze lastminute minivakantie! de weergoden waren ons dankzij het lakota-welkomstritueel en de bescherming van grote houten arend zeer goed gezind blijkt nu. maar even zonder gekheid: het was relaxed en gezellig bij jullie op de camping. en inderdaad, die sanitaire voorzieningen zijn met recht jullie trots. vooral als je ze dan ook nog helemaal voor jezelf hebt.... hihi. volgende keer nemen we de tipi mee!

Paul en Margriet 26 August 2009

Prima camping. Goede informatie en persoonlijke aandacht! Wij bezochten de uitvoering van Opera Spanga en een dag later de kunstroute in de Rottige Meenthe. Beiden zeer goed te doen vanaf deze camping. Wij komen ook zeker nog eens terug.

Fam.Hankel te Enschede 25 August 2009

Hoi Daniel Tineke & Kids Van 15 tot 22 Augustus mochten we jullie camping bezoeken.Naast het feit dat het prachtig weer was ,viel het ons op dat het zo lekker rustig was.We hebben echt genoten,niet in het minst door de vriendelijkheid naar jullie gasten toe. Zeker een aanrader voor wat oudere gasten. We wensen jullie nog veel plezier met de camping en komen beslist nog eens terug. Ps Schitterende omgeving om te fietsen.

Theo en Babs 30 July 2009

Wat een prachtige, mooie en schone minicamping in een weidse omgeving gelegen. Vanaf de camping kun je alle kanten op fietsen. Hij ligt heel centraal. Er zijn prachtige fietsroutes beschikbaar naar de Weerribben, de rottige meente, het Kuinerbos. Allemaal prachtig. Lemmer ligt op 11 km fietsen, ook een geweldige plaats om naartoe te gaan. Wij zijn 4 dagen geweest, maar hebben erg genoten van de rust. Even lekker bijkomen. Van ons krijgen jullie een dikke 10. Tineke en Daniel, bedankt voor jullie gastvrijheid.

Janwillem en Manita 17 July 2009

Een bliksembezoek aan jullie camping tijdens onze fietsvakantie was een goede ervaring. Een professionele opzet met als uitschieter het sanitair, maar ook de rust en aandacht voor detail bloembakken, speelhok en de brochuren een deze site. Het gaat jullie wel lukken. neem de tijd. De omgeving is prachtig het kuinrebos en legio fietsroutes in de omgeving. we geven jullie adres graag door. succes

Werner & Jutta 15 July 2009

Hoi Tineke, Daniël & kinderen, Wij denken graag terug aan de weekenden op jullie camping! Het is een mooie, rustige een gezellige plek en jullie zorgen met plezier voor de camping en de gasten! Wij hebben van de tijd genoten en komen zoals beloofd weer een keer langs! Veel succes in de toekomst en groetjes uit Duitsland, Werner & Jutta

John & Marijke Hankel 28 June 2009

Hallo Daniel/Tineke, 3 weekenden bij jullie op de camping gestaan. Het was uitermate gezellig en we hebben ons prima vermaakt. Bedankt voor jullie zeer gastvrije aanwezigheid en jullie het het prima voor elkaar. Echt de moeite waard!!!

Over ons

Wij zijn Daniël en Tineke te Vaarwerk en sinds 2007 wonen wij met veel plezier in onze verbouwde woonboerderij in de Kuinderpolder. We hebben bij het opzetten van de camping en onze B&B met veel liefde gebruik gemaakt van onze eigen ervaringen. We heten u van harte welkom!

Minicamping SchoterErf

Worstsloot 1
8374 EV KUINRE

+31(0) 527 2315 26