Hieronder ziet u berichten van personen die op de minicamping te gast zijn geweest. Als ook u uw ervaring wilt delen met andere personen, dan kunt u uw bericht hier in het gastenboek achterlaten.

Loek en Mia Lelieveld 16 September 2012

Laatste week aug. een heerlijke week gehad in jullie Pipo wagen. Wij voelden ons er meteen in thuis. Wat een gezellige inrichting, mooie kleuren, romantische bedstee, fantastisch uitzicht, helemaal top! Ook het sanitair is uitstekend. En last but not least: jullie vriendelijkheid. Inderdaad: jullie doen er alles aan om het gasten naar de zin te maken, bedankt!

Petra/harrie 12 September 2012

geweldig van opzet, sanitair 10+, genoten van de rust en de persoonlijke benadering.

Fam van Dooren 06 September 2012

We hebben een heerlijke vakantie gehad op jullie mooie en schone camping. Onze oudste heeft zich prima vermaakt met de trampoline en het duikelrek en onze jongste heeft het nu nog over de pauw! De omgeving is erg mooi: mooie bosssen, leuke stadjes/dorpjes. Helaas werkte het weer wat minder mee, maar daar konden jullie niets aan doen.

Kemp 26 August 2012

Paar dagen op jullie camping voelde als een week vakantie! Goede uitvalbasis voor veel mooie wandelroutes en leuke plaatsen. Fijne rustig camping met hele nette voorzieningen! tot ziens!!

Esther en Jildou 14 August 2012

Ons \"damesweekend\" in de pipowagen was zeer geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar! Onze dochter heeft zich enorm vermaakt op jullie camping met alle dieren. De pipowagen ziet er heel gezellig uit, vooral de bedstee was erg knus met die gesloten deurtjes. En dan die grote gezinsdouche, ideaal! Jammer genoeg hebben we jullie geen gedag meer kunnen zeggen, daarom dit berichtje. Bedankt voor jullie gastvrijheid.

Roelof en Joke 09 July 2012

We zijn weer thuis na een rondreis die door Friesland ging. De eerste camping was bij jullie en qua gastvrijheid en sanitair hebben we het niet beter gehad op de 6 campings die we nog naderhand hebben bezocht dan bij jullie! De omgeving is zeer de moeite waard, we hebben genoten!

Ronald, Mireille, Sophie & Emma 06 June 2012

Wij hebben het genoegen gehad om als een van de eersten de pipowagen te mogen uitproberen. En het was een groot succes! Erg knus, gezellig en compleet qua inrichting, de bedstee en de bonus: het prachtige uitzicht over de weide met de paarden, geiten en de vele ooievaars. De kinderen vonden de trampoline een groot succes. Helemaal goed!

Fam. van der Woude 01 June 2012

Hallo Daniël en Tineke, Wij hebben 4 hele mooie dagen op jullie mini camping beleefd. De plaatsen waren super en het sanitair geweldig. De verse eieren waren heerlijk, we hebben heerkijk uit kunnen rusten. Bedankt en tot ziens

Fam. Faber 08 May 2012

Wat ziet jullie pipowagen er superrrr uit! Gefeliciteerd! Dat was het harde werken beslist waard!!!

Fam. van Veenendaal 19 September 2011

Hallo Daniël en Tineke, Ondanks het mindere weer hebben we toch echt kunnen genieten op jullie camping. Super schoon, Super netjes, Super vriendelijk. Eigenlijk in een woord super. We zullen jullie zeker aanraden.

Karst en Femmy Mulder 11 August 2011

Hebben er een weekend gestaan en ons prima vermaakt, een keurige camping met prima sanitair. Veel voorspoed met jullie camping gewenst.

Els Gerlofsma 10 August 2011

Hallo Daniel en Tineke We hebben wel drie weken op jullie camping gestaan. De ontvangst met koffie was heel verrassend. Verder hebben ( door het weer) helaas niet zoveel kunnen fietsen maar we hebben genoeg andere leuke dingen gedaan. Weerribben , wieden en friese meren. Jullie camping is prachtig. We hebben echt genoten ondanks het weer. Volgend jaar een kampvuur bij de pannenkoeken. Groetjes van Alex en Els Gerlofsma

Alieske, Nanette en Roeleen 08 August 2011

Hallo Daniel en Tineke, Wij hebben heerlijk 4 dagen kunnen kamperen terwijl onze nieuwe keuken geplaatst werd en het thuis een puinhoop was... Bij jullie was het goed toeven! Een prachtig plekje wat we zelf konden uitzoeken, heerlijk schoon sanitair, een gezellig praatje, het was er allemaal. Bedankt en wellicht tot een volgende keer! Want ook al was dit vlak bij huis, we waren er toch even helemaal uit! Groetjes, Roeleen, Nanette en Alieske

Fam Groenevelt 29 July 2011

Wij hebben heerlijk op jullie camping gekampeerd van 17-06 t/m 05-07. We hebben vooral genoten van het weidse uitzicht, de kudde geiten, de ooievaars en het prima sanitair, alles even verzorgd en de gastvrijheid. In ieder geval voor andere mensen een aanrader. Nogmaals hartelijk bedankt. Groeten uit Zwaag

René, Karin, Jitse en Hidde 16 June 2011

Een warm onthaal wachtte ons bij aankomst afgelopen Hemelvaart. Een lekkere ruime plek voor onze tent, een gezellig kletspraatje met Tineke en Daniël; wat leuk om hier aan te komen. De kinderen vonden gelijk het speelveld en de trampoline en hebben zich daar heel goed vermaakt met jullie jongens. \"s Avonds een kampvuur, geen gehaast, weinig regels; kortom wij hebben het heerlijk gehad. Een fijne plek om nog eens terug te komen en verder de kop van Overijssel te verkennen. Hartelijke groetjes uit het Amsterdamse.

Over ons

Wij zijn Daniël en Tineke te Vaarwerk en sinds 2007 wonen wij met veel plezier in onze verbouwde woonboerderij in de Kuinderpolder. We hebben bij het opzetten van de camping en onze B&B met veel liefde gebruik gemaakt van onze eigen ervaringen. We heten u van harte welkom!

Minicamping SchoterErf

Worstsloot 1
8374 EV KUINRE

+31(0) 527 2315 26