Hieronder ziet u berichten van personen die op de minicamping te gast zijn geweest. Als ook u uw ervaring wilt delen met andere personen, dan kunt u uw bericht hier in het gastenboek achterlaten.

Claske en Jan Mennink 17 June 2014

We hebben het hemelvaartweekend op camping Schotererf doorgebracht. Het was ons eerste bezoek aan een minicamping en zeker niet de laatste. Wat een prachtige camping, prettige eigenaren en zeer goede voorzieningen. Een uitstekende camping voor mensen waarvan de kinderen al zijn uitgevlogen of jonge gezinnen met kinderen tot 10 jaar. Een prima basis om vandaar uit veel te ondernemen (Giethoorn, De Weerribben, Lemmer en niet te vergeten het prachtige bos dicht bij de camping).

Ton & Annemiek Bos 11 June 2014

De familie Te Vaarwerk heeft met de minicamping een knap stukje werk afgeleverd: een mooi staveldje, speelveld voor de kinderen, trampoline, jeu de boulesbaan, voldoende en zeker ook schoon sanitair. Warm water voor de afwas altijd beschikbaar. Ze hebben zelf veel ervaring met kamperen en dat is absoluut te merken. De prijs-kwaliteit verhouding is dik in orde, net als de omgeving. Echt een camping om naar terug te komen en dat gaan we ook zeker doen!

Wim en sineke. 27 May 2014

16 mei 2014 wat hebben we leuk gecampeerd op het Schotererf. gastvrij, mooie rustige camping. je kunt er geweldige fietstochten ondernemen. Het was Wauw...deze week. we hebben genoten met volle teugen.

G van den brink 04 May 2014

Prima goed verzorgde camping. Ruime plaatsen en goed sanitair

Van der manden 23 April 2014

zeer tevreden heel verzorgt een aanrader

Henk en Wilma Struijk 28 August 2013

Wat een leuke camping. Heerlijk ruim opgezet en keurig onderhouden. Prima uitvalsbasis om het prachtige Friesland te ontdekken of om gewoon lekker te luieren en van de rust te genieten. Gastvrije eigenaren die met je mee denken :-)

Fam Kramer 13 August 2013

Van 28/07/13 tot 01/08/13 gekampeerd op deze top minicamping,.....gastvrij, goed onderhouden terrein, schoon en zeer mooi sanitair, iedere dag een krantje te leen kortom een aanrader!!!

Elly Trompert 29 July 2013

Van 21/7 tot 26/7 in de pipowagen gezeten, het was geweldig. Kleinkind Damian heeft erg genoten. Schoon sanitair, leuke omgeving, gastvrij ontvangen. In één woord SUPER!!!!!!

Jacob en Linda 22 July 2013

Ruim een week geleden alweer... Zo gaaf die pipowagen! Dit adres onthouden we.

Corinne en Thomas 09 July 2013

Prima camping in een fantastische natuuromgeving. Rustig, gastvrij, behulpzaam en bovenal modern en superschoon sanitair.

John en Mirjam 10 June 2013

Net terug van 11 dagen kamperen op Slotererf. Genoten van een heerlijke vakantie. Mooie camping (schoon en goed sanitair!), omgeving prachtig. Fietsen en wandelen in de Weerribben, Lemmer, Blokzijl... Friesland, Overijssel en de Noord-Oostpolder hebben van alles te bieden. Wel moet je rekening houden met het gegeven dat de dichtstbijzijnde bakker en/of supermarkt in lemmer of Emmeloord is. Toch een eindje rijden. Misschien nog een idee voor de toekomst: een broodjes service. Maar vooral veel lof voor deze camping. We komen zeker terug.

Greet van Gelderen 13 May 2013

Wij zijn van 5 t/m 12 mei op de camping geweest, dit is ons goed bevallen, zeker voor herhaling De camping krijgt van ons een 9,9 sanitair schoon en goed overdacht, alles ook netjes op orde en het kunstgras in de voortent was heerlijk wat een uitvinding. De omgeving was ook erg mooi wandelen en fietsen

Kemp 28 March 2013

Wel of geen voorjaar, ik kom zaterdag aanstaande zaterdag (31 mrt) mijn boel opstellen. Zin in, tot dan

Dirk en Debby Kos Almere 21 October 2012

Gisterenmiddag even kennisgemaakt en een mooie seizoensplek uitgezocht. Wij hebben ontzettend veel zin om volgend jaar bij jullie te kamperen. Was het maar vast April :-). Groetjes Dirk en Debby

Henk en Adrie Breugom 25 September 2012

Wij hebben begin van deze maand 10 heerlijke dagen doorgebracht op \"Schotererf\". Omdat het weer meewerkte hebben we heerlijk in de omgeving kunnen fietsen,mede dankzij jullie fietsroutes.Ook de Weerribben op de fiets bezocht,alsmede het gezellige Lemmer. Over de camping niets dan lof,alles was perfekt en het kunstgras voor de caravan voor ons een nieuwtje! Het Kuinderbos vlakbij een topper,wandelen en hardlopen naar hartelust.Groeten vanuit Den Haag en we zullen jullie van harte aanbevelen bij familie en kennissen.

Over ons

Wij zijn Daniël en Tineke te Vaarwerk en sinds 2007 wonen wij met veel plezier in onze verbouwde woonboerderij in de Kuinderpolder. We hebben bij het opzetten van de camping en onze B&B met veel liefde gebruik gemaakt van onze eigen ervaringen. We heten u van harte welkom!

Minicamping SchoterErf

Worstsloot 1
8374 EV KUINRE

+31(0) 527 2315 26