Hieronder ziet u berichten van personen die op de minicamping te gast zijn geweest. Als ook u uw ervaring wilt delen met andere personen, dan kunt u uw bericht hier in het gastenboek achterlaten.

Zeker een aanrader!

Hesder 04 February 2017
Geverifieerd bezoek

Afgelopen herfst mochten we een weekend kamperen. Rustige omgeving, we waren er echt even uit! De kinderen hebben zich ook goed vermaakt op veldje /speelterrein. Zeker een aanrader!

Strategisch gelegen

Rosetta en Luc 20 September 2016
Geverifieerd bezoek

Beste Tineke en Daniël, In augustus hebben we een kleine week van jullie camping mogen genieten. Ruime plaatsen met een kunststof "matje" ter plaatse van de luifel. Evenals de tegels voor de wielen van de caravan een goede en praktische vondst ! Strategisch gelegen in de nabijheid van de Friese Meren en de Weerribben. Door het fraaie weer hebben we ca. 300 km kunnen fietsen en de omgeving goed in ons kunnen opnemen. Het advies van Tineke om een fietsendrager mee te nemen om zodoende de actieradius te vergroten was daarbij zeer waardevol. Goede herinneringen aan café/restaurant "Het Sluisje" op ca. 500 m van de camping. Schitterende ambiance en degelijke kost van een "geruststellende" hoeveelheid.

Fijne rustige camping

Henk en Annie 19 September 2016
Geverifieerd bezoek

Fijne rustige camping. Wij werden vriendelijk ontvangen. Na enige uitleg werden we de gehele week met rust gelaten ,wat wij zeer gewaardeerd hebben. Voor vragen stonden jullie altijd klaar. Top Mooie grote plekken en zelf tegen betaling een eitje, of een ijsje uit de vriezer nemen vonden wij heel fijn. Wij hebben een fijne tijd gehad. sept. 2016

We waren blij verrast

Ger@Ed 16 September 2016
Geverifieerd bezoek

Onlangs waren wij met vrienden een aantal dagen te gast op jullie camping. We waren blij verrast met de rust en de grote plaatsen ,eveneens met de sanitaire ruimtes die we goed verzorgd en schoon aantroffen. Wij zullen jullie camping bij vrienden zeker aanbevelen! Veel succes met jullie camping.

Jammer dat de cijfers niet verder gaan dan 10

Wiebrand en Dicky Vroom 15 September 2016
Geverifieerd bezoek

Het is al even geleden maar we hebben in juli 14 dagen doorgebracht op jullie prachte camping met keurig verzorgde caravan plaatsen waarvan onze zelfs was voorzien van kunstgras voor de wagen. Geen inloop van gras door opvang tijdens het maaien. Zegt misschien niet veel, maar is wel veel waard. Toiletten? Door een ringetje. Klantvriendelijk, en denken doen ze in oplossingen, lekker 'hou het simpel'. Een paar, wat heet, gasten op de verjaardag, kan dat? Natuurlijk , komen wij ook even langs toch. Kleinkinderen voelden zich er thuis en wij ook. Een echte aanrader. Jammer dat de cijfers niet verder gaan dan 10 maar anders ... Familie Te Vaarwerk, allen, ook Maarten, bedankt mede namens juf Dicky.

Een 11 is niet te geven dus dan maar een 10!!

Familie Beckx - Ouderkerk aan den IJssel 05 September 2016
Geverifieerd bezoek

3 weken met caravan bestaande uit 2 volwassenen en 1 kind (4 jaar oud) gestaan. Verblijf was helemaal super. Sanitair was erg schoon en goed onderhouden. Er was meer dan genoeg ruimte op het veld voor de caravan maar er was ook meer dan genoeg ruimte voor de kinderen om te spelen. Gehele omgeving was kindvriendelijk en kind veilig ingericht. Wij hadden nagenoeg geen omkijken om naar de kinderen. Daniel en Tineke zijn zeer klantvriendelijk, altijd in voor een praatje, in overleg is bijna alles mogelijk. Zij waren laagdrempelig aan te spreken wat door een ieder als zeer prettig ervaren werd. Cijfer: Een 11 is niet te geven dus dan maar een 10!!

Heerlijk een kleine week op deze camping gestaan

Hennie van Dun en Jeanne van der Werff 23 August 2016
Geverifieerd bezoek

Heerlijk een kleine week op deze camping gestaan, lekker rustig, fijne (verharde) plekken. De ontvangst was prima. Daniel en Tineke zijn altijd in voor een praatje. Het sanitair was prima, (kunnen vele andere een voorbeeld aan nemen). Alles goed geregeld wat bv. verlichting betreft met bewegingsmelders. Voor kinderen is er een fijne trampoline op een mooie speelweide. Leuke plaatsen niet ver weg, alleen jammer dat het veelal lange rechte wegen zijn in open polders, dus windgevoelig. Ze zeggen ook niet voor niks, in de polder ga je 3 x rechtsaf en je bent weer op de zelfde plek. Overall een dikke 9. bedankt en misschien tot ziens.

Sanitair stond boven normaal niveau.

Jan en Margriet de Goede 22 August 2016
Geverifieerd bezoek

Daniel en Tineke te Vaarwerk zijn klantvriendelijk en toch wel zakelijk bezig met hun camping. Sanitair stond boven normaal niveau. Werd vaak schoongemaakt. 's nachts was het stil, de weg naar het sanitair was goed verlicht door bewegingsmelders. Parkeren buiten de caravanstandplaats, ook goed. Prima regeling wat betreft de was en het drogen ervan. Aparte omgeving.

Dat zie je op andere topcampings niet vaak

Fam de witte 20 August 2016
Geverifieerd bezoek

wij zijn ook een aantal dagen op deze camping geweest ,en we zijn daar tot rust gekomen ondanks dat het weer tegen viel.er was in lemmer veel te doen en lekker dichtbij.ook onze honden hadden veel plezier.wat ons op viel was het sanitair die was prima en schoon .dat zie je op andere topcampings niet vaak.de eigenaars hadden altijd wel een praatje.voor ons een reden als we weer een aantal dagen op familiebezoek in friesland moeten zijn we een goed adres hebben gevonden ook voor de honden.

Fam. Visserman 19 August 2016

Begin augustus kampeerden wij met kleinkinderen een week op camping Schotererf. Gelukkig waren er andere kinderen om mee te spelen op de mooie speelweide. De trampoline was favoriet. Ook nog gevliegerd! Het sanitair is prima en super schoon. Strand in Lemmer is 10km. Winkel in Kuinre op 5 km en overdekt zwembad of kinderboerderij in Emmeloord op 12km. Prima uitvalsbasis.

Fam. Kleipoel 19 August 2016

We hebben met onze kleine camper een heerlijke week gehad en zijn hier helemaal tot rust gekomen. Prettig ontvangst en schoon sanitair. Een aanrader voor een ieder.

Veenstra 18 August 2016

Na een slechte ervaring bij de camping van staatsbosbeheer zijn we onverwacht op deze camping terecht gekomen. Ondanks dat we niet gereserveerd hadden hadden werden we super hartelijk ontvangen. Er werd direct een plek voor onze tent gecreëerd en er werd zelfs een speciale plek voor onze motoren gemaakt. We voelden ons echt welkom en zijn hier het hele weekend gebleven. De camping was goed geregeld en het sanitair was vergelijkbaar met een goed hotel. Daarnaast was het oorverdovend rustig op deze camping. We hadden ons geen betere camping kunnen wensen. Kortom echt een camping zoals een boerencamping behoord te zijn. We komen hier absoluut nog een keer terug.

Fam kingma 08 August 2016

We hebben heerlijk gekampeerd met 4 jonge kinderen. Genoten van het uitzicht en bosrijkgebied rondom heen. Zijn heerlijk tot rust gekomen omdat we niet constant hoefden op te letten op auto's etc.

Fam. van de Griendt 17 July 2016

Wij hebben een weekend overnacht in de 4-pers pipowagen. De camping is bijzonder mooi gelegen en er zijn leuke speelgelegenheden voor ons zoontje van bijna 2. Sanitair is heel netjes en de pipowagen is heel karaktervol opgeknapt. Kortom, wij hebben een heel leuk weekend gehad!

Laurens en Annie Quinten 07 July 2016

We hebben een week gekampeerd op Schotererf en elke dag een stuk van het Zuiderzeepad gelopen. Gastvrije ontvangst, behulpzaam en vriendelijk, zo herinneren we Tineke. Alles zag er verzorgd en schoon uit, een genot om hier te kamperen.

Over ons

Wij zijn Daniël en Tineke te Vaarwerk en sinds 2007 wonen wij met veel plezier in onze verbouwde woonboerderij in de Kuinderpolder. We hebben bij het opzetten van de camping en onze B&B met veel liefde gebruik gemaakt van onze eigen ervaringen. We heten u van harte welkom!

Minicamping SchoterErf

Worstsloot 1
8374 EV KUINRE

+31(0) 527 2315 26