Hieronder ziet u berichten van personen die op de minicamping te gast zijn geweest. Als ook u uw ervaring wilt delen met andere personen, dan kunt u uw bericht hier in het gastenboek achterlaten.

Dat zie je op andere topcampings niet vaak

Fam de witte 20 August 2016
Geverifieerd bezoek

wij zijn ook een aantal dagen op deze camping geweest ,en we zijn daar tot rust gekomen ondanks dat het weer tegen viel.er was in lemmer veel te doen en lekker dichtbij.ook onze honden hadden veel plezier.wat ons op viel was het sanitair die was prima en schoon .dat zie je op andere topcampings niet vaak.de eigenaars hadden altijd wel een praatje.voor ons een reden als we weer een aantal dagen op familiebezoek in friesland moeten zijn we een goed adres hebben gevonden ook voor de honden.

Fam. Visserman 19 August 2016

Begin augustus kampeerden wij met kleinkinderen een week op camping Schotererf. Gelukkig waren er andere kinderen om mee te spelen op de mooie speelweide. De trampoline was favoriet. Ook nog gevliegerd! Het sanitair is prima en super schoon. Strand in Lemmer is 10km. Winkel in Kuinre op 5 km en overdekt zwembad of kinderboerderij in Emmeloord op 12km. Prima uitvalsbasis.

Fam. Kleipoel 19 August 2016

We hebben met onze kleine camper een heerlijke week gehad en zijn hier helemaal tot rust gekomen. Prettig ontvangst en schoon sanitair. Een aanrader voor een ieder.

Veenstra 18 August 2016

Na een slechte ervaring bij de camping van staatsbosbeheer zijn we onverwacht op deze camping terecht gekomen. Ondanks dat we niet gereserveerd hadden hadden werden we super hartelijk ontvangen. Er werd direct een plek voor onze tent gecreëerd en er werd zelfs een speciale plek voor onze motoren gemaakt. We voelden ons echt welkom en zijn hier het hele weekend gebleven. De camping was goed geregeld en het sanitair was vergelijkbaar met een goed hotel. Daarnaast was het oorverdovend rustig op deze camping. We hadden ons geen betere camping kunnen wensen. Kortom echt een camping zoals een boerencamping behoord te zijn. We komen hier absoluut nog een keer terug.

Fam kingma 08 August 2016

We hebben heerlijk gekampeerd met 4 jonge kinderen. Genoten van het uitzicht en bosrijkgebied rondom heen. Zijn heerlijk tot rust gekomen omdat we niet constant hoefden op te letten op auto's etc.

Fam. van de Griendt 17 July 2016

Wij hebben een weekend overnacht in de 4-pers pipowagen. De camping is bijzonder mooi gelegen en er zijn leuke speelgelegenheden voor ons zoontje van bijna 2. Sanitair is heel netjes en de pipowagen is heel karaktervol opgeknapt. Kortom, wij hebben een heel leuk weekend gehad!

Laurens en Annie Quinten 07 July 2016

We hebben een week gekampeerd op Schotererf en elke dag een stuk van het Zuiderzeepad gelopen. Gastvrije ontvangst, behulpzaam en vriendelijk, zo herinneren we Tineke. Alles zag er verzorgd en schoon uit, een genot om hier te kamperen.

Grietje en Tinus Wils 06 July 2016

door Googelen op deze minicamping gekomen maar hier hebben we geen spijt van gehad. Vriendelijke ontvangst mooi grasveld en kunstgras voor onder de luifel. Schoon sanitair ( we misten de handoekjes ) Een aanrader voor iedereen die rust en schoonheid wil. Voor fietsers en hardlopers een prima uitval basis

Fam Rijnaard 14 June 2016

Door toeval op deze minicamping gekomen maar hier hebben we geen spijt van gehad. Vriendelijke ontvangst mooi grasveld en kunstgras voor onder de luifel. Schoon sanitair en verse eieren ook voor de kinderen leuke speelplaats. Een aanrader voor iedereen die rust en schoonheid wil.

Jan en Wimmie Bos 20 May 2016

Ondanks de kou een prima verblijf gehad.

Hoogland 20 May 2016

Wij hebben genoten van de camping. Er is veel zorg aan besteed en servicegericht zijn jullie ook. Goede voorzieningen! Prima

Elwin&Jacqueline uit Amsterdam 04 September 2015

Topper!!!!! Pipowagen Sien.

Anke Versluis 30 August 2015

Wij (mijn man en ik) vonden jullie camping heel fijn. Alles is tot in de puntjes verzorgd, zonder dat je last hebt van teveel regelgeving. Vriendelijke ontvangst, schoon sanitair, en een leuke receptie met veel informatie en mooie fietsroutes die je mag gebruiken. Absoluut een aanrader. Dank voor het verblijf.

Rob Jansen 26 August 2015

We hebben een geweldige week gehad in Pipowagen 'Sien'. Onze kinderen (1 en 3) hebben genoten van de trampoline, de zandbak, de tractoren en de dieren. Het heeft even geduurd voordat ze het ons thuis niet meer kwalijk namen dat we niet meer op de camping waren. Voor de rest: de Pipowagen is super, het sanitairgebouw prima (schoon!), de omgeving leuk om te verkennen. Kortom, 'Schotererf' is meer dan een aanrader!

Yvonne en janny heemstede 14 August 2015

Wij waren eind Juli 2015 een week op deze camping. Het had een goed verzorgde uitstraling, met geweldig sanitair. Verder vonden wij de informatie die bij de receptie lag van de omgeving zeer goed. Kortom dit was een camping volgens ons zoals een camping 'moet'zijn.

Over ons

Wij zijn Daniël en Tineke te Vaarwerk en sinds 2007 wonen wij met veel plezier in onze verbouwde woonboerderij in de Kuinderpolder. We hebben bij het opzetten van de camping en onze B&B met veel liefde gebruik gemaakt van onze eigen ervaringen. We heten u van harte welkom!

Minicamping SchoterErf

Worstsloot 1
8374 EV KUINRE

+31(0) 527 2315 26