Hieronder ziet u berichten van personen die op de minicamping te gast zijn geweest. Als ook u uw ervaring wilt delen met andere personen, dan kunt u uw bericht hier in het gastenboek achterlaten.

Wij komen zeker een keer terug

Fam. De Roon 17 June 2018
Geverifieerd bezoek

Bij aankomst werden wij vriendelijk ontvangen door Tineke. Het Is een rustige camping met goed en schoon sanitair. Vamaf de camping ben je zo in Lemmer, Urk en Giethoorn. Wij komen zeker een keer terug.

Wij komen hier zeer zeker nog eens terug

Antje Broeksema 03 September 2017
Geverifieerd bezoek

Afgelopen zomer 3 weken op de camping geweest met mijn man en zwager die een pipo wagen had gehuurd. Een prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. Een prachtige onderhouden camping zeer schoon sanitair en nog speeltjes voor de kleintjes. Een aanrader deze camping vooral een zeer rustige mooie omgeving, wij komen hier zeer zeker nog eens terug.

3 volwassenen
Pipowagen 'Sien'
3 weken

Aan te bevelen.

Olga Klene en Hans Halfwerk 02 July 2017
Geverifieerd bezoek

Mooie rustige camping. Sanitair prima, goed onderhouden terrein, ruime plaatsen een aanbeveling. De Pipowagens zien er leuk uit. Wij komen hier vast nog wel een keer terug. Aan te bevelen.

met partner

Wat een fijne camping!

Jan, Carina en de twee hondjes. 22 June 2017
Geverifieerd bezoek

Wat een fijne camping! Netjes, rustig en jullie zijn zeer vriendelijk en hartelijk. Ruime plaatsen, sanitair is echt keurig, maar ook de hele camping is mooi onderhouden. Voor de kinderen een fijne speelplaats en hele leuke overnachtingshuisjes/wagentjes. Zeker een aanrader, wij komen vast ook nog een keer terug en blijven dan langer.

met partner en 2 hondjes

Keurig onderhouden camping

Anita en Leo 31 May 2017
Geverifieerd bezoek

Wij hebben genoten van jullie keurig onderhouden camping met rustige omgeving. sanitaire ruimte ziet er keurig uit. rustpunt nu is ook een aanrader.

met partner

Favoriete camping erbij

Familie Duijm 28 May 2017
Geverifieerd bezoek

En dan heb je er weer een favoriete camping bij ! Perfect, netjes terrein, uitstekende ruim sanitair en rustig gelegen. Genoeg te spelen voor de kids. We hebben de camping eigenlijk niet verlaten want de kids vermaakten zich perfect en dan hebben de ouders natuurlijk ook even vakantie ! We komen zeker nog een keer terug..

Een echte aanrader

Reunes Luc _ De Craecker Yvette 28 May 2017
Geverifieerd bezoek

Dag Tineke en Daniël, We zijn zeer tevreden over onze keuze om bij jullie te mogen kamperen. Mooie grote plek, netjes en rustig. Alles is voorzien wat we nodig hebben. Jullie zijn super vriendelijke, lieve mensen en niets is jullie teveel. Een echte aanrader. We komen zeker nog eens terug. Hartelijk bedankt en tot ziens. Luc en Yvette .

Zeker een aanrader!

Hesder 04 February 2017
Geverifieerd bezoek

Afgelopen herfst mochten we een weekend kamperen. Rustige omgeving, we waren er echt even uit! De kinderen hebben zich ook goed vermaakt op veldje /speelterrein. Zeker een aanrader!

Strategisch gelegen

Rosetta en Luc 20 September 2016
Geverifieerd bezoek

Beste Tineke en Daniël, In augustus hebben we een kleine week van jullie camping mogen genieten. Ruime plaatsen met een kunststof "matje" ter plaatse van de luifel. Evenals de tegels voor de wielen van de caravan een goede en praktische vondst ! Strategisch gelegen in de nabijheid van de Friese Meren en de Weerribben. Door het fraaie weer hebben we ca. 300 km kunnen fietsen en de omgeving goed in ons kunnen opnemen. Het advies van Tineke om een fietsendrager mee te nemen om zodoende de actieradius te vergroten was daarbij zeer waardevol. Goede herinneringen aan café/restaurant "Het Sluisje" op ca. 500 m van de camping. Schitterende ambiance en degelijke kost van een "geruststellende" hoeveelheid.

Fijne rustige camping

Henk en Annie 19 September 2016
Geverifieerd bezoek

Fijne rustige camping. Wij werden vriendelijk ontvangen. Na enige uitleg werden we de gehele week met rust gelaten ,wat wij zeer gewaardeerd hebben. Voor vragen stonden jullie altijd klaar. Top Mooie grote plekken en zelf tegen betaling een eitje, of een ijsje uit de vriezer nemen vonden wij heel fijn. Wij hebben een fijne tijd gehad. sept. 2016

We waren blij verrast

Ger@Ed 16 September 2016
Geverifieerd bezoek

Onlangs waren wij met vrienden een aantal dagen te gast op jullie camping. We waren blij verrast met de rust en de grote plaatsen ,eveneens met de sanitaire ruimtes die we goed verzorgd en schoon aantroffen. Wij zullen jullie camping bij vrienden zeker aanbevelen! Veel succes met jullie camping.

Jammer dat de cijfers niet verder gaan dan 10

Wiebrand en Dicky Vroom 15 September 2016
Geverifieerd bezoek

Het is al even geleden maar we hebben in juli 14 dagen doorgebracht op jullie prachte camping met keurig verzorgde caravan plaatsen waarvan onze zelfs was voorzien van kunstgras voor de wagen. Geen inloop van gras door opvang tijdens het maaien. Zegt misschien niet veel, maar is wel veel waard. Toiletten? Door een ringetje. Klantvriendelijk, en denken doen ze in oplossingen, lekker 'hou het simpel'. Een paar, wat heet, gasten op de verjaardag, kan dat? Natuurlijk , komen wij ook even langs toch. Kleinkinderen voelden zich er thuis en wij ook. Een echte aanrader. Jammer dat de cijfers niet verder gaan dan 10 maar anders ... Familie Te Vaarwerk, allen, ook Maarten, bedankt mede namens juf Dicky.

Een 11 is niet te geven dus dan maar een 10!!

Familie Beckx - Ouderkerk aan den IJssel 05 September 2016
Geverifieerd bezoek

3 weken met caravan bestaande uit 2 volwassenen en 1 kind (4 jaar oud) gestaan. Verblijf was helemaal super. Sanitair was erg schoon en goed onderhouden. Er was meer dan genoeg ruimte op het veld voor de caravan maar er was ook meer dan genoeg ruimte voor de kinderen om te spelen. Gehele omgeving was kindvriendelijk en kind veilig ingericht. Wij hadden nagenoeg geen omkijken om naar de kinderen. Daniel en Tineke zijn zeer klantvriendelijk, altijd in voor een praatje, in overleg is bijna alles mogelijk. Zij waren laagdrempelig aan te spreken wat door een ieder als zeer prettig ervaren werd. Cijfer: Een 11 is niet te geven dus dan maar een 10!!

Heerlijk een kleine week op deze camping gestaan

Hennie van Dun en Jeanne van der Werff 23 August 2016
Geverifieerd bezoek

Heerlijk een kleine week op deze camping gestaan, lekker rustig, fijne (verharde) plekken. De ontvangst was prima. Daniel en Tineke zijn altijd in voor een praatje. Het sanitair was prima, (kunnen vele andere een voorbeeld aan nemen). Alles goed geregeld wat bv. verlichting betreft met bewegingsmelders. Voor kinderen is er een fijne trampoline op een mooie speelweide. Leuke plaatsen niet ver weg, alleen jammer dat het veelal lange rechte wegen zijn in open polders, dus windgevoelig. Ze zeggen ook niet voor niks, in de polder ga je 3 x rechtsaf en je bent weer op de zelfde plek. Overall een dikke 9. bedankt en misschien tot ziens.

Sanitair stond boven normaal niveau.

Jan en Margriet de Goede 22 August 2016
Geverifieerd bezoek

Daniel en Tineke te Vaarwerk zijn klantvriendelijk en toch wel zakelijk bezig met hun camping. Sanitair stond boven normaal niveau. Werd vaak schoongemaakt. 's nachts was het stil, de weg naar het sanitair was goed verlicht door bewegingsmelders. Parkeren buiten de caravanstandplaats, ook goed. Prima regeling wat betreft de was en het drogen ervan. Aparte omgeving.

Over ons

Wij zijn Daniël en Tineke te Vaarwerk en sinds 2007 wonen wij met veel plezier in onze verbouwde woonboerderij in de Kuinderpolder. We hebben bij het opzetten van de camping en onze B&B met veel liefde gebruik gemaakt van onze eigen ervaringen. We heten u van harte welkom!

Minicamping SchoterErf

Worstsloot 1
8374 EV KUINRE

+31(0) 527 2315 26